En pang-avslutning på året i England!

Tiden begynner renne ut for dette opplevelsesrike året i England. Studiene nærmer seg slutten, og jeg har opplevd så utrolig mye på denne tiden. Husker i begynnelsen av året at jeg følte det kom til å ta en hel evighet før vi kom til slutten, og jeg har gjennom hele året krysset av dag for dag for å telle ned til hjemreisen igjen. Men nå, nå er det over! Om en uke flytter jeg hjem igjen til Norge. 

Føles ganske godt å nyte England ekstra mye den siste tiden som er igjen, og jeg har derfor slengt meg med på de fleste lokale arrangementer i det siste. Nå på fredag hadde de fyrverkeri fra brygga i sentrum. Det var tusenvis av folk som hadde samlet seg for å se på, og det var en helt fantastisk stemning. Elsker fyrverkeri, det er så vakkert!

Litt skuffet over meg selv da jeg har hatt kamera i lang tid, men fortsatt ikke satt meg godt nok inn i hvordan å ta gode bilder når det ikke er lyst ute. Ble veldig skuffet over å se at røyken fra fyrverkeriene ble så tydelige! Får øve meg litt mer fram til neste gang ;)

 

Skrevet av Madeleine

 

#fireworks #fyrverkeri #skole #studier #utlandet #england #sommerferie #sommer2016

4 kommentarer

Henriette Celin

07.08.2016 kl.23:33

Så flott! en fin avslutning det da (:

frimadsverden

08.08.2016 kl.10:44

Henriette Celin: Absolutt :)

Nina

08.08.2016 kl.09:55

Flott :)

frimadsverden

08.08.2016 kl.10:45

Nina: Ja, ikke sant :)

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits