Island - Frankrike, hvem heiet jeg på? Sminken avslører!

Gårsdagens fotballkamp var nok en kamp mange fulgte med på. Og det store spørsmålet om Island faktisk kunne slå Frankrike var det nok mange som ville få med seg. Det er helt klart at jeg heiet på Island i går, siden jeg har masse Islandsk familie rundt meg. De har gjort noe helt fantastisk under Euro 2016, og jeg er super stolt av å kunne heie på dem. I denne storslåtte anledning måtte jeg jo fikse meg litt, og prøvde derfor å sette litt Islandsk preg på sminke og negler. 

 

Jeg dekket alle neglene i hvit base, og dekorerte neglene med perler jeg hadde kjøpt på Claire´s tidligere denne dagen. Ett iherdig forsøk på å lage det Islandske flagget på min største negl, fungerte ikke helt som jeg ønsket da alle trodde jeg hadde laget flagget til Storbritannia! Men selv syns jeg det var ett kult forsøk, og moro å kunne stæsje opp neglene sine litt. Prøvde to forskjellige varianter der jeg hadde 4 blå perler eller 6 blå. 

 


Når det kom til sminke og styling, hadde jeg så klart en blå fotball t-skjorte på meg. Håret pyntet jeg med en blå og hvit blomsterkrans, og leppene fylte jeg røde. 

Tilslutt tegnet jeg meg ett flagg i ansiktet. Og var klar for å heie Island gjennom kampen :) 

 

Dessverre gikk det ikke så veldig bra med Island, Frankrike slo de 5-2! Men vi er fortsatt stolte av hvor langt de har kommet, og hvor hardt de kjempet i kampen i går uansett. Hvem heiet du på?

 

Skrevet av Madeleine

 

#neglelakk #fotball #euro2016 #icelandfrance #island #frankrike #fotballkamp #heiaisland #aframisland #sminke #styling #dekorasjon #islandskpreg

2 kommentarer

Malin Hanssen

04.07.2016 kl.17:35

Så stilig sminke! :-D

frimadsverden

05.07.2016 kl.11:20

Malinstha: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits