Yoga - Warrior poses

Denne uken har jeg vært på min første ordentlige yoga trening med instruktør. Før har jeg bare hermet etter youtube videoer, eller prøvd meg fram selv, så var utrolig morsomt å få prøve det ordentlig i timen.

Jeg har alltid tenkt at det er mest vanskelig med de akrobatiske posisjonene, men fy søren det er minst like vanskelig med mange av de "vanlige" yoga posisjonene - sånn som en warrior pose. Det krever så mye balanse og styrke for å klare å plassere kroppen riktig og holde seg der. 

 

En ting jeg lærte på kurset jeg var på, var at med beinet foran så skal kne være over ankel. Og i beinet bak, så skal kneet IKKE låses, altså beholde det løst. 

Det å komme seg i posisjon er en ting, men å holde seg der er noe HELT annet. Er virkelig moro å prøve seg fram, og alt handler om å øve. Etterhvert blir jeg forhåpentligvis mykere og sterkere, og klarer å mestre posisjonene bedre. 

 

Skrevet av Madeleine

 

#yoga #yogatrening #warriorpose #trening #workout #posisjoner #balanse #styrke
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits