Sunn snacks - del 2

Jeg er stadig på utkikk etter noe god og sunn snacks, noe annet enn det vanlige. Og i dag vil jeg dele med dere ett par nye snacks jeg har kommet over, som er super godt, og passer perfekt til min måltids plan. 

Til venstre har vi grønnkål chips. Dette trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe, da det er super enkelt å lage selv i ovnen. Men denne varianten som er kjøpt var utrolig god, og mye mer sprø da de er tørket og ikke bakt. De er blandet med sitron, cashew og noen naturlige krydder. En hel pose er ca 200 kalorier. 

Til høyre har vi fersken chips. Rett og slett sprø, tørket fersken biter. Kjempe god smak, og faktisk vil jeg beskrive de som saftig, selv om de er crispy. En hel pose er ca 150 kalorier. Prøvde også denne varianten i eple, og det var også utrolig godt.

 

Syns det er kjekt å ha noen sånne snacks som jeg kan kjøpe med meg når jeg er i farta, siden det å lage selv kan ta litt tid. Men de selvlagde er så klart utrolig gode, og mye mer ferske i smaken. 

 

Skrevet av Madeleine

 

#snacks #sunn #healthy #healthyliving #sunnsnacks #grønnkålchips #ferskenchips #chips #eplechips #England
 

4 kommentarer

Henriette Celin

01.07.2016 kl.11:52

Så godt det hørtes ut ^^

frimadsverden

01.07.2016 kl.23:33

Henriette Celin: Ja, ikke sant! Veldig godt :)

lisarorvik

01.07.2016 kl.13:05

Det så godt ut :)

frimadsverden

01.07.2016 kl.23:34

lisarorvik: Ja! Det er kjempe godt :)

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits