hits

Mobilen i do

Du vet den følelsen når du mister mobilen i do, og trekker ned? - Ikke? Nei da er du kanskje ikke like uheldig som meg!! 

Her om dagen gjorde jeg mitt vanlige kveldsstell, hvor jeg tar ut linser, pusser tenna, og går på do. Men uhellet skjedde da jeg denne gangen hadde puttet mobilen i baklomma, og glemte å ta den ut før jeg skulle gå på do. Da jeg var ferdig, og trakk ned var det en forferdelig rar klunke lyd i doen. 2 sekunder senere innså jeg at mobilen var borte fra baklomma mi. I ett iherdig forsøk på å lete rundt do, og bruke dobørsten for å se om jeg kunne finne mobilen i doskåla, men uten hell, innså jeg at jeg faktisk hadde klart noe jeg trodde var umulig - Nemlig dratt ned min egen mobiltelefon i do..


 

Umulig trodde du - MULIG sier jeg!!

På grunn av papiret som lå i do fra før av (tørker alltid henda med papir når jeg tar ut linser), hørte jeg ikke at mobilen falt oppi, og innså ikke at den var borte før jeg hørte lydene når jeg trakk ned. Så nå er jeg mobil-løs, og venter på nytt som skal komme i posten iløpet av de nærmeste dagene. Har faktisk vært litt deilig å ikke være konstant pålogget også :) 

 

Hilsen uheldige-Madeleine

 

#mobil #smarttelefon #do #toalett #trekkened #borteido #mobilido #mobildo #uheldig

4 kommentarer

Evelin

28.06.2016 kl.12:25

hater når det skjer den følelsen. har skjedd meg også fader så dritt

frimadsverden

28.06.2016 kl.14:02

eveliin: Ahh! Ja såå kjipt :/

Henriette Celin

28.06.2016 kl.13:23

Så utrolig kjedelig og uheldig ;o

Har mistet mobilen i do selv, men da fikk jeg den opp rett etterpå. Fargene var ødelagt/rare, men ellers fungerte den (:

frimadsverden

28.06.2016 kl.14:03

Henriette Celin: Ahh! Ja er sykt kjipt :/ Godt din fungerte allikevel etterpå da :)

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

27, Skiptvet

I denne bloggen kan du lese om alt fra mat, baking, håndarbeid, oppskrifter, yoga, sminke, neglelakk osv.

Kategorier

Arkiv