Bunads negler

Hei alle sammen! 

I går var jeg i dåp til min flotte nevø og fadderbarn, og i den anledning hadde jeg på meg en festdrakt som jeg syns er utrolig fin. I fremtiden har jeg egentlig veldig lyst på ekte bunad, men i mellomtiden fungerer disse festdraktene helt supert, de er jo like fine som en bunad mange av de.

Denne bunaden er kjøpt hos Sparkjøp, og jeg hadde lyst til å lage meg noen negler som kunne matche bunaden. Så jeg ville fokusere på en rød og sort base, med noen blomster som var like i fargene som de på festdrakten her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

 

Det jeg derfor bestemte meg for var å starte med en rød base. Denne neglelakken fra The Body Shop var jeg forresten UTROLIG overrasket over. Den var helt perfekt i tykkelsen som gjorde at den var enkel å påføre, pluss at jeg kun trengte ett lag for at det skulle være tett nok. Denne må jeg absolutt skaffe meg selv (all neglelakken er nemlig min søsters). 

 
 

Deretter lagde jeg en "V" på hver finger, med sort neglelakk. 

Oppå "V" 'en, lagde jeg tre sølvfargede prikker, som skulle være knoppen i blomstene. 

Og tilslutt lagde jeg bladene til blomstene i fargene fra kjolen, rosa, blå og gul / sølv. 

Ett veldig enkelt design, til å få noen blomster-fine bunads negler.

 

Selv ble jeg ikke helt fornøyd med disse neglene da det var en litt tykk pensel og neglelakk jeg brukte for å lage blomstene. De ble derfor ikke så pene som jeg hadde håpet. Det er mye enklere om man bruker en neglelakk pensel som er tynn i tuppen når man skal lage slike små detaljer. 

En annen lur løsning for dette da kunne vært å laget sort base, og røde / rosa / blå blomster på hver finger, slik at blomsten ble litt større. Men øvelse gjør mester, og man må jo prøve seg fram for å finne ut av hva som blir bra!

 

Skrevet av Madeleine

 

#Negler #neglart #neglelakk #bunad #bunadsnegler #dåp #tips #blomster #design


 

4 kommentarer

Henriette Celin

26.06.2016 kl.09:16

Så pene de var (:

frimadsverden

26.06.2016 kl.10:25

Henriette Celin: Tusen takk :)

linnhelens

26.06.2016 kl.21:43

Jeg synes de var fine og passet bra til bunaden :)

frimadsverden

28.06.2016 kl.14:02

linnhelens: Tusen takk :) Det var hyggelig!

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits