hits

Norske nyheter

Endelig tilbake i Norge for en langhelg, og muligheten har åpnet seg for at jeg kan få smakt litt flere nyheter! Jeg elsker de periodene på året hvor alle nyhetene kommer i butikken, og syns det har vært kjempe kjedelig å ikke hatt muligheten til å smake de med engang i år. Men nå har jeg benyttet anledningen til å kjøpe meg noen godsaker jeg ikke har smakt før!

 

Først har vi disse to saft-isene fra Caroline Berg Eriksen og Camilla Phil. Fant de begge på Rema 1000, og måtte kjøpe de med. Første inntrykket av Camilla Phil sin var dessverre ikke så positivt. Har hørt mange som sier at de syns den er best, men den jeg fikk var rett og slett ikke så god. Men er mulig det var noe feil med akkurat den jeg fikk, eller så er den rett og slett ikke etter min smak. Den var altfor bitter og sur. 

Den rosa fra Caroline Berg Eriksen, med bringebær, var utrolig god. Den hadde frisk og god smak, og var akkurat passe søt. Denne kunne jeg gjerne tenke meg å kjøpe igjen! Deilig å ha flere utvalg av is man kan spise med god samvittighet. Også syns jeg rett og slett designet på disse er skikkelig lekkert! Fine duse farger, og delikate bilder. 

Hvem av disse syns du er best?

 

Fant også denne i yoghurt hylla, og måtte ta med meg. Jeg er veldig glad i å ha noen gode mellommåltider man kan kjøpe med seg fra butikken, og at det er noen sunnere alternativer er nødvendig for at jeg skal kunne spise de i min hverdag. Denne havregrøten fra Fjordland var utrolig god, med blåbær- og eple mos til å blande inn. Det eneste jeg syns var negativt med denne var at havre korna fortsatt var litt harde. Men kunne absolutt kjøpt denne igjen!

 

Får se om jeg kommer meg innom butikken igjen å kan handle med meg noen flere nyheter å smake på før jeg reiser tilbake til England igjen!

 

Skrevet av Madeleine

 

 

#nyheter #norge #norsk #carolinebergeriksen #camillaphil #is #saftis #sommeris #sommer #yoghurt #fjordland #blåbær #eple #havregrøt #matnyheter 
 

2 kommentarer

lisarorvik

24.06.2016 kl.12:08

De Isene er så gode :)

frimadsverden

24.06.2016 kl.12:12

lisarorvik: Enig! Veldig deilig med noe friskt, og sunnere :)

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

27, Skiptvet

I denne bloggen kan du lese om alt fra mat, baking, håndarbeid, oppskrifter, yoga, sminke, neglelakk osv.

Kategorier

Arkiv