Leppestift - Hot or not?

Leppestift, Hot or Not?

Min mening er at leppestift aldri går av moten, og at det bare gjelder å finne din type - de fargene du elsker og kan bruke til forskjellige anledninger. Selv har jeg blitt mye flinkere til å bruke leppestift, og jeg digger det! Til hverdags bruker jeg oftest noen nøytrale farger, for eksempel svak hudfarget/beige eller lys rosa, men til pent kan jeg gjerne tøffe på med litt sterkere rød. Har forskjellige nyanser og farger hjemme i Norge, men med meg hit til England har jeg med meg 3 favoritter:

  
Sterk rød leppestift fra Hennes & Mauritz (Fareham Brick)

  
Beige / Lys brun leppestift fra Hennes & Mauritz (Nostalgic Haze)

  
Lys rosa gloss fra MaxFactor (Xperience Gloss Balm Pink Oyster Shell)

 

Hvordan finne den rette leppestiften?

Start med å teste noen farger som du syns fanger din oppmerksomhet og interesse, og prøv deg fram derfra. Om du ikke er vandt til å bruke leppestift, kan det være veldig uvant og rart å starte rett med en sterk farge. Prøv deg fram med noen svake lyse farger først, og bygg det oppover. 


 

Som sagt syns jeg den lys rosa og beige passer best til hverdags, og de gangene jeg ikke har mye sminke på. Mens den sterke røde bruker jeg oftest hvis jeg skal ut, eller til enkelte finere anledninger. Det gjelder å finne den du selv syns passer!

Din unike leppestift kan du få kjøpt hos NA-KD her!

 

Skrevet av Madeleine

 

#leppestift #farger #fest #hverdags #sminke #tips #mote 

2 kommentarer

eveliin

07.06.2016 kl.15:10

hot :D ønsker deg en fin dag :D

frimadsverden

07.06.2016 kl.18:37

eveliin: Yey! :D Bra flere er enige!

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits