Vår kompis Ola Conny og vi på TV

 

Vi elsker Ullared, og da mener jeg virkelig ELSKER!!

Vi får sommerfugler i magen av å tenke på det. Frida drømmer av og til om Ullared på natten, og Madeleine sier "iiiiiiiiiiiiii" bare av å tenke på det store Varehuset.

Da vi besøkte Ullared sommern 2014, ble vi til og med filmet i bakgrunnen når vi sto i kø på vei inn. Super moro for oss å se på tv i ettertid. 

 

Men det som var det beste av allt var møtet med Ola Conny, vi måtte bare prate med han, han var så hyggelig og sa at vi nordmenn var så snille og blide. Han hadde nettopp vært i Norge å filmet til Tv programmet "Morgan og Ola Conny gjør Norge".

Legger ved bilde av oss og vår "kompis" Ola Conny! 

 

 

#morganogolaconny #morganogolaconnygjørnorge #madeleine #frida #frimad #ullared #gekasullared #gekåsullared #shopping #olaconny #morgan #kompis 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frimadsverden

frimadsverden

25, Skiptvet

Vi er to unge damer på 25 år, som begge er utdannet førskolelærere. Vi elsker musikk, og sammen har vi skrevet endel egne låter, i duoen vi kaller for "FriMad". Selv om vi for øyeblikket bor i to forskjellige land, er vi fortsatt bestevenner, og skal derfor skrive om vår hverdag og interesser i denne bloggen sammen.

Kategorier

Arkiv

hits